Ons Assortiment
Bonbons
Ontdek onze verrukkelijke ambachtelijke bonbons! Hieronder een overzicht van alle bonbons in ons assortiment. In onze webshop verkopen we een aantal gemixte doosjes met bonbons. Al onze bonbons worden op ambachtelijke wijze gemaakt in onze chocolaterie, waar echte vakmanschap bij komt kijken.
- Aardbei
Een aardbeien vruchtenblokjes laag met een laag van witte chocolade ganache van aardbei.
- Abrikoos
Zachte bonbon met duidelijk garnituur van stukjes abrikoos in witte chocolade.
- Advocaat Melk
Ambachtelijke Texelse advocaat gehuld in een chocolade dop.
- Advocaat Puur
Ambachtelijke Texelse advocaat gehuld in een chocolade dop.
- Amandino
Een fijne marsepein (72%amandelen) met een vleug Weense Amandelen (gebrande).
- Amaretto Wit
Melk Canache voorzien van de bijzondere Amarettolikeur.
- Araguani 72%
Vulling van 72% Valrhona chocolade, zonder smaaktoevoeging, maar lekker van zichzelf.
- Boerenjongens
Pure chocolade ganache met brandenwijn en boerenjongens.
- Bonboetje Melk
Een schapenboet met een pruimenvulling en een vleugje Texelse duindoorn.
- Bonboetje puur
Een schapenboet met een pruimenvulling en een vleugje Texelse duindoorn.
- Bonbon met schaap
Gevuld met een zelf gemaakte hazelnoot praliné.
- Bonbon met vlag Texel
Gevuld met een zelf gemaakte hazelnoot praliné.
- Bonbon met zeehond
Gevuld met een zelf gemaakte hazelnoot praliné.
- Chili peper
Een temperamentvolle vulling van Chili Peper met een verrassend pittige nasmaak.
- Citroen
Frisse citroen ganache.
- Cocos Wit
Een ware verrassing van verschillende cocos ingrediënten.
- Cranberry
Eilandbessen verpakt in pure chocolade, een bijzonder lekkere combinatie.
- Dennen Caramel Puur
Caramel gecombineerd met een vleugje dennen.
- Duindoorn
Gemaakt van de Texelse oranje Duindoorn bes, lekker fruitig in een puur jasje.
- Frambozen truffel
Melk ganache gemaakt met frambozen puree, omhuld in ruby chocolade
- Geluk
Heerlijke sinaasappel likeur op basis van cognac, met sinasappel garnituur.
- Gemarmerde Hazelnoot
Gemalen hazelnoot, chocolade en stukjes krokante amandel, die smelten op de tong.
- Gember
Met onder andere verse gemberwortel.
- Jutter kruikje melk
Pure chocolade ganache met een flinke scheut Texelse kruidenbitter.
- Juttter kruikje puur
Pure chocolade ganache met een flinke scheut Texelse kruidenbitter.
- Kikker
Gevuld met een marsepein ganache en mascarpone vulling.
- Koffie Puur
Met op Texel versgebrande koffie met chocolade nibs voor een krokante bite.
- Koffie Wit
Hele koffiebonen getrokken in de room, op smaak gebracht met caramel.
- Koriander Chartreuse
Uitdagend. Het groene huwelijk tussen kruiden en een 400 jaar jonge likeur.
- Lavendel
Een verrassende combinatie met Texelse lavendel met pure chocolade.
- Manon Walnoot
Walnoten gecombineerd met witte chocolade en een snufje steranijs.
- Marsepein Cognac Puur
Marsepein canache met pure chocolade en een Exclusieve Cognac.
- Marsepein champagne
Een fijne marsepein (72% amandelen) met een scheutje champagne.
- Mascarpone
Wit van buiten, romig van binnen.
- Mokka
Familie van de koffie, maar net even anders
- Mosterd
Een pure chocolade ganache met pittige mosterd van de mosterdmakerij Texel met een vleugje honing
- Noga
Zachte blanke noga met krokant geroosterde noten.
- Noten vruchten
Vruchten, noten en honing, lekker zichtbaar gedeeltelijk in pure chocolade.
- Rabarber
Vruchtenblokjes laag met een pure ganache van rababer.
- Strender Stroper Melk
Voorzien van een echt Texelse caramel likeur
- Tesselschade
De meest historische Tesselse kruidenlikeur, uit de V.O.C. tijd.
- Thee
Getrokken van fijne Earl Grey thee, dat proef je.
- Toffee Caramel
Een zachte en romige caramel op een krokant plakje van nogatine.
- Tuunstronk
De Texelse marsepein sushi.
- V.O.C. Specerijen
Een unieke belevenis en geschiedenis van een diverse oosters kruiden. (Kaneel, kruidnagel, steranijs, venkel, peper).
- Vanille Caramel fudge
Een zachte Caramel met vanille in pure chocolade.
- Zeehondje
Met eigengemaakte Hazelnoot praliné gevuld.